Skip to main content

Voel de verbinding in de

Vrouwencirkels Sacred Circles

Sacred Circles

Ik heet je welkom in een open en veilige setting, waar we elkaar ontmoeten vanuit verbinding. Elkaar ondersteunen, samen verzachten, thuiskomen in onszelf en bij elkaar. Alles mag er zijn. Eerlijk, open, samen lachen en ook de oncomfortabele gevoelens er laten zijn. Voelen dat je niet de enige bent die uitdagingen heeft.

Dit kun je onder meer verwachten:

  • Meditatie en verbinding
  • Vastzittende energie vrij maken met lichaamsgerichte oefeningen
  • Sharing en je eigen grenzen en behoeftes leren uitspreken
  • Je vrouwelijke essentie leren kennen
  • Patronen en blokkades loslaten die je niet meer dienen

Vrouwencirkels

Eén keer per maand op donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur faciliteer ik een vrouwencirkel  in het centrum van Breda. Thema: vrouwelijke energie, intimiteit, aanraking, zakken in je bekken. 

Er start ook een vrouwencirkel op zaterdagochtend van 10.15-12.30 uur. Het thema is feminine energy. 

Meer informatie of aanmelden

Sacred circle

Gemengde cirkel mannen en vrouwen

Een cirkel van mannen en vrouwen met lichaamsbewustzijnsoefeningen en sharing. Kun jij alle gedachten, emoties en lichamelijke sensaties verwelkomen tijdens de embodiment, meditatie en verbinding met anderen? Kun je ruimte innemen om te delen hoe het met je gaat?

In deze sessie creëren we een diepe belichaming en laten we onze levensenergie stromen. De polariteit van mannen en vrouwen, het elkaar echt mogen zien als authentiek persoon, in de verschillen en de overeenkomsten, zorgt voor een mooie hartsconnectie.

Hier vind je de laatste events, staat er momenteel niks bij, stuur me dan een berichtje met jouw verzoek voor een cirkel op maat.

Meer info of aanmelden

“ De kracht van samenzijn is oneindig liefdevol.”

Wil je dieper gaan en eens embodiment groepssessies ervaren?