Skip to main content

Laat los tijdens de

Embodied Sisterhood Embodied Connection

Tantra en embodiment

Tantra leert je om vanuit flow in verbinding te zijn met jezelf. Waar je je ware natuur en die van de ander eert. Waar je met mannen en vrouwen eerlijke conversaties kunt hebben over je gevoel, wat je verlangens zijn en waar je grenzen liggen. Zodat je in volledige openheid je waarheid kunt spreken en leven. Voor mij is tantra een prachtige filosofie, die mijn hart verder heeft geopend. Ten aanzien van intimiteit – zowel in communicatie als in aanraking – heeft tantra me geleerd om bij mezelf te blijven in de interactie met de ander. En hoe diep je dan kunt gaan, wat er dan ontstaat is prachtig…

Hier vind je de laatste events, staat er momenteel niks bij, stuur me dan een berichtje met jouw verzoek voor een sessie met tantra of embodiment op maat.

Ik doe mee

Embodied sisterhood

Ben jij eraan toe om dieper met je lichaam en je bekken te verbinden?

Om te gronden in je lijf en terug te keren naar je vrouwelijke kern? Ontdek je eigen unieke expressie, om van daaruit de connectie met de ander aan te gaan. 

Vanuit zelfliefde verzachten we in ons lijf en verbinden we met onze bron. Elkaar ondersteunen, thuiskomen in onszelf en bij de ander. Alles mag er zijn. Embodied sisterhood is een veilige plek waar wij jou graag ontmoeten, in openheid, zonder maskers. Het is een zacht bad van verbinding met je vrouw-zijn. Met kwetsbaarheid als onze grootste kracht gaan we ons licht verspreiden en stoppen met onszelf klein te houden. Rise up, sister!

Ik ben erbij

Embodied connection

Vanuit je eigen waarheid een diepe verbinding met jezelf ervaren en zo de connectie met de ander aangaan. Op deze avond creëren we een mooi energieveld van mannen en vrouwen, zodat we in authentieke verbinding zijn vanuit onze kern. Kun je in verbinding met de ander de aandacht in je eigen lichaam houden? Kun je expressie geven aan je grenzen, je verlangens en trouw blijven aan jezelf wanneer je met de ander communiceert of iemand aanraakt?

We activeren onze levensenergie en vergroten ons lichaamsbewustzijn door ons onder te dompelen in de helende polariteit masculine/feminine. In openheid en kwetsbaarheid onszelf laten zien, de verschillen tussen mannen en vrouwen omarmend, elkaar respecterend en er voor elkaar zijn. Zo kunnen we onze ware natuur tonen en omarmen.

Meld je aan voor embodied connection

Dit kun je verwachten bij Embodied sisterhood & – connection:

  • Diepe verbinding met jezelf en de ander
  • Aanwezig zijn in je lichaam, aanraking en je openstellen om te ontvangen
  • Je eigen waarheid voelen, trouw zijn aan jezelf
  • Ervaar de sacred space, waar het veilig is om jezelf te zijn en je lichte en donkere kanten te laten zien
  • Oefeningen uit de embodiment en tantra 
  • Je eigen grenzen en behoeftes eren en uitspreken
  • Bevrijding ervaren bij het loslaten van schaamte of verkramping 
  • In speelsheid en openheid onderzoeken waar sensualiteit mag ontstaan, waar je je vrouwelijkheid nog meer vrij mag laten, waar de levensenergie door je bekken wil stromen
  • Met muziek en zang zullen de sessies ondersteund worden

“ Tantra is about truly loving and embracing all of life, and through this love remembering our essence, the divine. Tantra is a life path. ”

Wist je dat we ook sacred circles en retreats organiseren?