Skip to main content

Ervaar de energie van

Feminine Energy Coaching

Wil jij een verandering in je leven creëren en gaan staan voor wie jij echt bent? En daarbij leren hoe je je vrouwelijke intuïtie kunt inzetten?

Samen gaan we in ons lijf zakken, vanuit vrouwelijke kracht. Als je je innerlijk vuur op de juiste manier inzet, dan hoef je niet meer zo hard te rennen of te presteren. Je energie gaat weer stromen als jij jezelf voorop stelt en nu echt voor blijvende verandering gaat. Met mijn coachingstraject ga jij leren om de controle los te laten en je over te geven aan je feminine energy en je lichaamsbewustzijn. Het is tijd, mooie vrouw.

Door mijn hooggevoeligheid kan ik snel tot de kern komen. Bepaalde trucjes of overlevingsmechanismen zijn aan mij niet besteed: ik prik er snel doorheen. Ik ben empatisch en liefdevol, je kunt volledig jezelf zijn bij mij. Niks is gek. Maar ik kan je ook uitdagen waar het nodig is. Zodat het confronterend is, een beetje schuurt. Waarvan je weet dat het oncomfortabele je zo veel gaat brengen. Zodat jij die stappen kunt zetten die nodig zijn om verder te komen. Door je emoties en gedachten bewust te ervaren en te voelen in je lijf, veranderen ze vaak van intensiteit en kun je ze beter loslaten. En ga je je kwetsbaarheid als je grootste kracht zien. 

Het is belangrijk dat je bereid bent om vastzittende patronen en belemmerende overtuigingen wilt onderzoeken en verwachtingen los wilt laten. Zodat je de terugkomende problemen die je in je relaties en in je werk ervaart, kunt aanpakken.

Werkwijze en tools

Embodiment heeft me geleerd om in mijn bekken te zakken, om vanuit mijn onderbuik en intuïtie te leven, om zo mijn vrouwelijke pure essentie te kunnen ervaren. Dat ervaar je tijdens mijn massages, maar zeker ook in mijn coachingstrajecten. Ik werk intuitief en gebruik technieken uit de oplossingsgerichte coaching, mindfulness, natuurcoaching en persoonlijk leiderschap. Dit combineer ik met mijn ervaring op het gebied van meditatie, Reiki en lichaamswerk. Samen werken in de natuur doen we wandelend, of meer verstillend met een body scan, een meditatie of een visualisatie. Zacht bewegen, ademen en verstillen in het groen zorgt ervoor dat je sneller ontspant doordat je gelukshormonen aanmaakt. In de natuur zijn is is voor mij als vrouw voedend, helend en verzachtend. Steeds kan ik weer aarden en tot mezelf komen. 

Mijn werkgebied is Breda en omgeving, onder meer het prachtige Mastbos, Ulvenhout, Dorst en de Mark.

“ When the night will meet the day, and the day will melt the night, all our fears will fade away and all our darkness will turn to light. – Nessi Gomes”

Prijzen

Om je onderliggende patronen goed aan te kunnen pakken, adviseer ik je een lichaamsgericht 1-op-1 coachingstraject van 7 sessies, dit kost 570 euro. Andere opties zijn 5 sessies (425 euro) en 3 sessies (270 euro). Heb je behoefte aan intensieve begeleiding? Laten we dan samenwerken in het 3 maandentraject intensive op basis van 1 sessie per week en verdere begeleiding per app en telefoon. Wil je toch liever een coachingstraject in mijn praktijkruimte in Breda, eventueel gecombineerd met een massage of Reiki? Dat is bespreekbaar.

Klaar om verandering te omarmen?